Techniek en training

Techniek en training

~ Group Flow

~ Group Flow

Tijdens de Group Flow gaan de oefeningen in een voortdurend tempo en zonder onderbrekingen door. Daarnaast komen ook techniek, correcties, vragen, variaties en andere pareltjes aan bod.
De groepslessen op de mat zijn voor iedereen die proactief z’n lichaam wil trainen. Je weet zelf (of leert snel) de set-up zodat je ook thuis kunt trainen. Zo raak je meer bewust en krijg je meer controle over je hele lijf. Laat de oefening zijn werk doen.
~ Go with the flow!

Deelname en tarieven

Deelname en tarieven

~ Group Flow

~ Group Flow

Losse les € 17,50
Maand-abonnement 1x per week € 50,-
Maand-abonnement 2x per week € 85,-

(De prijs van het maandabonnement is gebaseerd op 40 lesweken per jaar en er is rekening gehouden met afwezigheid, vakanties en feestdagen).

Ben je nieuw?
Boek dan eerst (verplicht) een proefles € 17,50

(Proeflessen zijn beperkt beschikbaar).Je draait direct volledig mee in de Group Flow. Zo test je of het tempo en de methode jou ligt.

Betalingen en boekingen lopen via Eversports. Schaf eerst je les of abonnement aan en boek vervolgens de les die je gaat volgen.

(Niet geschikt bij zwangerschap en fysiek beperkende klachten).

Lesduur 50 minuten. English? Book the Wednesday session.

Aanmelden en afmelden

Aanmelden en afmelden

~ Group Flow

~ Group Flow

Bij een abonnement heb je een vaste plek in de groep. Kan je niet meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk af via Eversports. Uiterlijk 3 uur van tevoren. Dan heeft iemand anders nog kans om zich in te schrijven. Je kunt jezelf in Eversports ook direct aanmelden voor een andere groepsles óf voor de wachtlijst als de les vol is (geldig in dezelfde week). Bij een te late annulering is dit niet meer mogelijk.

Wat neem je mee?

Wat neem je mee?

~ Group Flow

~ Group Flow

Je eigen pilates-mat (minimaal 180 cm lang en min 1,5 cm – max 2,5 cm dik), schone sokken en een handdoek (voor bij de oefeningen en transpiratie). En natuurlijk een glimlach en een proactieve instelling  Zo heb je lekker een frisse set op maat voor tijdens de les.

Locaties en rooster

~ Group Flow

De groepslessen zijn in diverse ruime locaties in omgeving Vleuten (gratis parkeren). Woensdag les in Nederlands of English.

Group Flow maandag

Gymzaal B
Kweektuinlaan 11
Vleuterweide

Group Flow woensdag

Kindcentrum Haarzicht
Haarzichtsingel 15
Vleuten

Group Flow vrijdag

Sporthal C, de Weide Wereld
Teunisbloemlaan 48
Vleuterweide
(ingang aan Passiebloempad)

)

Extra

Extra

~ Group Flow

~ Group Flow

Wil je een nieuwe mat? Dan beveel ik deze aan:

Basis model: Tunturi
Medium model: Decathlon Domyos
Luxe model: Airex

Wil je gewoon alles weten over de mat-serie? Dan is dit compacte boek: ‘Pilates Return Life Through Contrology’ een aanrader. Hier staan alle originele mat-oefeningen in, geschreven en voorgedaan door Joseph himself.